Livet efter Sveriges Mästerkock

Hej på er!

Tack alla ni som följt min resa i programmet Sveriges Mästerkock 2016. Det har verkligen varit en resa, som givit mig så mycket glädje och inspiration. Tack fö alla era fina ord och hälsningar, det värmer i hjärtat!

Men alla resor tar slut och nu gjorde min mästerkocksresa det. Fast då börjar istället en annan resa. Sofies Bord resa.

Sofies Bord kommer att fortsätta att var en sida med recept och inspiration för de som gillar mat. Jag kommer i fortsättningen ha en middagsklubb som är öppen för allmänheten en gång i månaden och jag kommer också göra gästspel lite här och var.

Du kan också få Sofies Bord hem till dig, vill du ha en speciell middag kommer jag hem till dig och lagar mat i ditt kök till dina gäster!

Förhoppningsvis skall jag också få ge ut min kokbok någon gång i framtiden.

På återseende,

Sofie  IMG_2949

Annons

En kommentar Lägg till

  1. Malin's Diner skriver:

    Kul att kunna fortsätta följa dig, har ju vant mig vid det. Allt ser jättegott ut! Jag är säker på att det kommer bli en kokbok inom en inte alltför avlägsen framtid. Lycka till!

    Kram Malin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s