Surt sa räven!

on

På många sätt var de senaste programmet av Sveriges Mästerkock surt. Jag hmande för första gången i elimineringen trots att jag för första gången tillagat hjort och dessutom fick fantastiskt fina kommentarer av juryn. Det var kanske det som också blev mitt fall, jag fokuserade på mitt kött och gjorde det så bra jag bara kunde istället för att säkra upp alla andra grejer, men fasen vad roligt det var att få ta ansvaret för köttet. En av de tillfällena som jag verkligen kände att jag utvecklades i tävlingen.

….och surare blev det. Citron citron citroner i massor! Men det är det här jag gillar i tävlingen, att ställas inför utmaningar. Så fort jag såg de där gula guldet så började huvudet gå på högvarv. På det stora hela trots en förlust och inte bästa rätt i elimineringen tyckte jag att båda tävlingarna var grymt roliga och jag tänkte nog aldrig att det var min tur att lämna så därför kunde jag njuta av det.

IMG_3094

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s