De älskade resterna!

on

Det är vad det handlade om ikväll. När vi fick reda på tävlingen kände jag direkt ”Så jäkla kul” Det här är ju kreativitet på riktigt! Sådana här utmaningar gillar jag, när vi sattes på prov ordentligt. Med ett skafferi likt det vi hade tillgång till, så är det inte svårt att laga mat, det svåraste är nästan då att begränsa sig.

Rester har vi ju alla och jag kan avslöja att detta var en av mina favorittävlingar i Sveriges Mästerkock. Det är bra att uppmärksamma resterna, det är ofta vi får de och jag tror att många bara förknippar rester med något som ”har varit” istället för ”kan bli”.

Som ni kanske såg, så ser jag ganska tilltufsad ut. Vid det här laget hade vi spenderat vår första vecka i studion. Jag tror att vi alla var lite trötta och utmattade av alla nya uttryck och hela grejen att tävla så intensivt. Men det räckte jag lyckades lägga en riktigt bra rätt på tallriken. Att få höra att jag är bäst är en sån jäkla boost för en själv.

Efter att Jenny fick säga hej då, så lämnade hon hela gänget i tårar to m. Leif Mannerström blev rörd till tårar. Jenny var en viktig kugge i gruppen, hon var en sådan fantastisk glädjespridare som gav mycket energi till gruppen. Jag tror att vi alla som stod kvar där, lyckades pusta ut och inse att vi överlevde första veckan, efter detta avsnittet hade vi ett höstlov, så jag hoppas att jag ser lite piggare ut nästa vecka!

 

Topp 10, smakar riktigt fint på tungan!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s