Mina Göteborgstips.

Helgen spenderades delvis i Göteborg. Jag tycker alltid att det är svår när jag kommer till nya städer och skall hitta bra matställen. Den här gången tyckte jag att vi lyckades ganska bra.

Eftermiddagen bjöd på ett stop i Haga på Le Petit Café. Riktigt mysigt med ett snötäckt Göteborg utanför fönstret.
Kvällen spendera vi på Puta Madre. En riktigt rolig, kväll med god mat. För min del blev det en tonfisktartar med kokos-majonäs och havsruccola på en rödbetstortilla till förrätt. Varmrätten blev Carnitas- fläsklägg med pico de gallo, chipotlemajonäs och en varm majssallad. Restaurangen och förrätten fick full pot, väl värt ett besök!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s