Topp 12!

tv4_smk_2015_gruppbild_151012_0158_srgb_A4.jpg
Oh my God!! Är det här på riktigt?

Gävle kan vara bland de roligaste jag gjort, men nu börjar det på riktigt. Tillsammans med dessa 11 fantastiska matlagare ska jag nu inta det riktiga mästerkocksköket i Stockholm. Behöver jag säga att jag är taggad?!
Jag är också så glad att jag äntligen får dela med mig av hela mitt äventyr, det är inte längre hemligt och vilket mottagande jag fått. Så många glad tillrop och många positiva kommentarer. Tack alla ni!

Följ min resa här på Sofies bord……. to be continued

Annons

2 kommentarer Lägg till

 1. elisabeth skriver:

  Gissar att du kommer att vinna.De har ju säkert medvetet gett dig en låg profil i de sista programmen för att inte få oss att tro att du är en solklar vinnare.För det är du ju gissar o tycker jag.

  Gilla

  1. SofieG skriver:

   Hej Elisabeth, vad roligt att höra att du tror på mig. Vi vår helt enkelt vänta och se hur långt jag klara mig! / Sofie

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s